ACTUALITAT OSLO

A mi me daban dos…

Estem molt contentes d’anunciar-vos que tenim no només un no, sino DOS socis nous!!

Ells són el Marc Brocal i el Martín Elfman, dos il·lustradors ideals, just el que necessitàvem per omplir el nostre fantàstic altell amb vistes al taller i a la galeria i per donar una bona empenta a la secció d’il·lustració del nostre projecte.

El Marc compta amb una extensa carrera en el món de la il·lustració  i el còmic, ha treballat per nombroses editorials en el camp de la il·lustració infantil i juvenil com Barcelona Multimèdia, La Galera, Ed. Bromera, Ed. Canals, Cambridge University Press... I com autor de còmics ha publicat en revistes i premsa com Cavall Fort, Tretzevents, El Jueves, Rifi Rafe… El 2014, va publicar l’àlbum “Les Vacances d’en Martí” a Bang Ediciones, i va rebre un Premi Junceda de la Associació d’Il·lustradors de Catalunya.
Membre desde ja fa un temps de l’associació Oslo Barcelona, ara ha decidit fer un pas més enllà i animar-se a viure l’aventura de la gràfica amb nosaltres.

marc_brocal_obra

Obra de Marc Brocal

El Martín és també un il·lustrador amb una llarga carrera, tant en el seu recorregut vital com en el seu art.
És d’origen argentí però ha viscut a Israel, Lisboa, Venècia, Nàpols, Bolívia…
Actualment i després de 4 anys a La Paz, ha decidit retornar a Barcelona, on necessitava un bon espai per seguir treballant en els seus projectes i es va animar a viatjar també fins a l’Oslo de la Barceloneta. Ha col·laborat amb il·lustració d’articles entre d’altres per a El PaísEl Periodico, i Letras Libres.

martin_elfma_obra

Obra de Martín Elfman

Apart de gaudir del nostre coworking, el Marc i el Martín se sumaran als esforços de la nostra companya Ana Yael en la gestió i dinamització de la nostra botiga-galeria, per tant a partir d’ara podrem oferir uns horaris més clars i extensos.

Cada cop tenim més coses a la nostra botiga-galeria, us animem a venir-ho a comprovar!

Benvinguts!!

Estem molt contents de la vostra arribada, i esperem poder fer GRANS coses junts!!!

martin i marc