COWORKING

ESTUDI PERMANENT

A Oslo Graphic Barceloneta hi tenim l’estudi nou artistes, il·lustradors i dissenyadors. Si et dediques a alguna activitat gràfica i estàs interessat en  treballar en un espai compartit com aquest, posa’t amb contacte amb nosaltres.
Tarifes: Espai de taller > 160€ mensuals / Taula per ordinador a l’altell > 140€ mensuals
Gastos i internet inclosos – Es demana un mes de fiança.

oslo_graphic_altell

GRAVAT I ESTAMPACIÓ

El nostre coworking compta amb una gran infraestructura per tal de relaitzar-hi obra gràfica a partir dels diversos tipus d’estampació manual. També oferim la possibilitat a altres artistes i dissenyadors d’utilitzar el taller de gravat perquè hi puguin dur a terme els seus projectes personals i organitzem workshops periodics de serigrafia. +info

OsloGraphic_07

OsloGraphic_08

PLATÓ DE FOTOGRAFIA

Disposem de flaixos, fons (negre o blanc) i equip de fotografia complet per a fer fotos d’obra, retrats o qualsevol tipus de fotografia d’estudi. Es pot venir a utilitzar el plató per 10€ hora (mínim 3 hores). Gratuït per als membres del coworking.

MONOGRÀFICS

Tenim un gran espai polivalent que oferim a totes aquelles persones que vulguin organitzar un taller relacionat amb qualsevol disciplina artística o de disseny. Amb taules de treball i cadires suficients per a 15 persones, internet wi-fi i projector. Si ets membre del coworking, pots utilitzar tant aquest espai com l’espai de taller per a impartir els teus propis seminaris o cursos.

workshop_plato

ACTES CULTURALS

A l’espai polivalent s’hi poden organitzar xerrades, presentacions de projectes o qualsevol mena d’acte cultural. Oferim la possibilitat de fer servir el projector i l’internet wi-fi del local.

EXPOSICIONS

Com amants de l’art i la gràfica ens encanta anar organitzant exposicions, tant de la nostra obra com de la d’artistes externs. També disposem d’una sel·lecció d’obra gràfica dels nostres coworkers que podràs adquirir al millor preu a la nostra botiga-galeria.

 

oslo_graphic_sala_polivalent

Enric Servera - Màscares Post-Talaiòtiques

Exposició Màscares Post-Talaiòtiques d’Enric Servera

C:\Documents and Settings\user\Escritorio\local aina Present

 

Si estàs interessat en qualsevol de les possibilitats que ofereix Olso Graphic Barceloneta, posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça OsloGraphicBarceloneta@gmail.com.