ESDEVENIMENT

Il·lustració i més “Oslo de dalt”

Aquest proper divendres tindrem un eclipsi d’Oslos en forma d’una exposició col·lectiva dels artistes il·lustradors que formen part de l’associació d’Oslo Barcelona al nostre espai expositiu de la Barceloneta.

Comptarem amb:

Elisa Munsó, il·lustradora i editora, col·laboradora fidel d’Oslo Barcelona i que també té el seu propi estudi-galeria a la Vila de Gràcia, El Diluvio Universal.

Leticia Rodriguez, una de les 4 creadores de la botiga-taller d’Oslo d’amunt, que ens presentarà una col·lecció de peces que ballen entre l’escultura i la poesia.

Marc Brocal, il·lustrador recentment estrenat en la tècnica de la serigrafia en un dels nostres seminaris, que es va aventurar a fer una edició amb uns excelents resultats que podrem veure aquest divendres.

Daniel Soms ens porta el seu llibre “Zobeida” que ha estat recentment premiat als premis Junceda de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya en la categoria de futurs creadors.

Sonia Pulido, il·lustradora de gran recorregut, presenta els seus prints d’edició limitada i dues de les seves “nenas” de ceràmica il·lustrada que realitza en la seva nova aventura on fusiona la ceràmica amb la il·lustració: Uhaala.

Paola Sommella,  artista polifacètica i Oslenya desde fa molt temps ens porta uns retrats que es mouen entre les arts gràfiques i l’objecte-escultura.

I Martina Manyà, artista afincada a Lisboa però sempre amb un peu a Oslo, que s’està endinsant en el món de les arts gràfiques amb una sèrie d’aiguatintes que podreu veure aquests dies a la nostra galeria.

Oslo x Olso = creativitat i diversitat!
Una gran cita que no us podeu perdre!!

La inauguració comptarà amb la col·laboració de El Vi A Punt.

Cartell2