ESDEVENIMENT

MORPHOSIS

El proper divendres 2 de desembre a les 19h us convidem a la inauguració de l’exposició MORPHOSIS, on es podran veure els projectes de la Leena Saarinen i la Tuuli Ojala han desenvolupat al llarg d’aquest més de novembre durant la residència artística que han realitzat a Oslo Graphic Barceloneta.

 

morphosis exposicio

Mitjançant la tècnica de la monotípia, la Leena ens apropa a un món en el qual la natura s’ha adaptat i ha incorporat dins el seu procés evolutiu, els residus generats pels éssers humans. Presentant-nos a un paisatge pròxim, utòpic, d’un futur incert, en el que amb una mirada analítica, explora la botànica d’aquest lloc en el que les plantes ja han incorporat el plàstic com a element primari de la seva saba.

La Tuuli, mitjançant la serigrafia, ha explorat les possibilitats del moviment des d’un ésser estàtic i lleuger, per materialitzar-ne unes seqüències fragmentades que s’esdevenen en una unitat dins l’espai del paper. Seqüències en les que amb un procés repetitiu del procés d’estampació, el temps es replega per prendre forma.

No us ho perdeu! A més a més comptarem una vegada més amb la col·laboració d’Inedit perquè us pugueu prendre una cervesa ben fresca mentre gaudiu de l’exposició!