ESDEVENIMENT

Second Though, Magoz a Barcelona

Oslo Graphic Barceloneta presenta del 14 de abril al 20 de maig la primera exposició individual de l’il·lustrador Magoz a Barcelona, titulada Second Though. La inauguració, que es presentarà amb una xerrada oberta al públic amb l’autor i amb la participació dels ilustradors Miguel Montaner, Miguel Porlan i Martin Elfman, serà el dijous 14 d’abril a las 19.30 h i comptarà amb la col·laboració d’Inedit Damm.

0F529307

Magoz és un ilustrador d’origen barceloní que l’any 2013 inicia una aventura nómada que l’ha dut a viure a països com Regne Unit, Finlàndia, Malàsia, Tailandia o Camboya. Treballa activament per premsa, desenvolupant il·lustracions conceptuals per clients de tot el món com New York Times, Scientific American o The Wall Street Journal i per agències de publicitat com SCPF, JWT o 3C.

magoz-illustrator-follow-your-dreams@2x

Mitjançant recursos propis de la poesia visual, Magoz estableix el seu discurs, deixant el paper protagonista a les idees. Gràficament austeres i sintètiques, les il·lustracions de Magoz utilitzen el mínim per dir el màxim. Els elements son reduïts dràsticament a a l’essencial, donant com a resultat imatges de màxim tres o quatre colors, mancades de línies, ornaments o degradats però plenes de significat.

magoz-illustration-learn-from-failure-3c@2x

La mostra Second Thought la conformen una selecció de les seves il·lustracions i animacions, que juguen amb la poètica, el doble sentit i la propia percepció de la realitat. El títol fa referència a aquesta reconsideració i a aquesta doble lectura. Res és el que sembla i tot adquireix una nova dimensió al ser observat amb atenció.

magoz-illustration-reading@2x
Us hi esperem!