ESDEVENIMENT

Tallers Oberts 2015

Aquest any Oslo Graphic Barceloneta participa per primer cop als Tallers Oberts de Barcelona que organitza el FAD.

Vídeo de presentació dels Tallers Oberts on  hi podreu veure el nostre espai.

Si teniu ganes de conèixer d’aprop el nostre taller, els dies 22, 23 i 24 de maig tindrem les portes obertes a tots els visitants. A més, hem preparat un seguit d’activitats per tal d’animar les jornades:

Síntesi 90′. Aquest any els Tallers Oberts s’inauguren amb una exposició efímera de només 90 minuts de durada. L’acte tindrà lloc el dijous 14 a les 20h al Disseny HUB de Barcelona (Plaça de les Glòries 137, Barcelona). Mariya Alipieva ha estat seleccionada per a participar en aquesta mostra, i farà una acció per a presentar el seu projecte CYMA. Després i fins als Tallers Oberts de Ciutat Vella, podreu veure el seu projecte complet a la nostra galeria.

Presentació del foto-llibre “Una bombolla de silenci flotant en un mar de soroll” de Núria Guerra. Tindrem exposades a la nostra galeria una selecció de fotografies d’aquest nou foto-llibre que acaba de autoeditar Núria Guerra, la qual estarà allà per explicar-vos tots els secrets d’aquesta edició.
Divendres de 17 a 20 h

Demostració de serigrafia. Farem una demostració en directe de la tècnica d’estampació serigràfica; estamparem una imatge que estem preparant per a l’ocasió, i qui ho vulgui es pot portar una camiseta i endurse-la estampada a casa!
Dissabte i diumenge de 12 a 14 h

Passa Pàgina. Per als amants de les edicions d’art, il·lustració, disseny i còmic hem organitzat en col·laboració amb Irene Minovas, una fira de llibres de segona mà; vine i troba joies en forma de llibre al millor preu.
Divendres de 16 a 20 h  i dissabte de 10 a 20 h

Projecte de retrat fotogràfic. Aprofitant el moviment de gent, Jara Diotima Sánchez i Aina Pla Planas, realitzaran una sèrie de retrats fotogràfics dobles, on es contraposaran els habitants del barri de tota la vida amb els turistes o foranis que vénen a gaudir de la proximitat del mar o a afartar-se amb les típiques tapes de la Barceloneta. Si ens vols fer de model, no ho dubtis i vine!
Dissabte i diumenge de 12 a 16 h 

Concert del grup L’Idiota. Robert Alzina i Andreu Garcia ens faran un acústic en directe del seu particular estil Folk Rock Renegat Punkat.
Dissbate de 20 a 21 h

Graphic Market. I, com sempre, a la nostra galeria hi podreu trobar obra gràfica de tots els components d’Oslo Graphic i també d’altres artistes col·laboradors com Sónia Pulido, Elisa Munsó, Marc Brocal, Las Taradas, Chiquita ediciones, Enric Servera, Martina Manyà, Daniel Soms, Leticia Rodriguez i Mikel Jaso!

I tot això acompanyat com sempre dels nostres patrocinadors El vi a punt i Estrella Damm.

Us hi esperem amb molta il·lusió!

tallers_oberts