ESDEVENIMENT

YGW + About:blank

YOUNG GALLERY WEEKEND

Aquesta setmana, l’art contemporani s’apodera de la ciutat de Barcelona, ja que se celebra el SWAB Barcelona i el Gallery Weekend (1-4 d’Octubre). Escalera de Incendios i Allejandrogallery han decidit organitzar un festival alternatiu compost per galeries joves, la majoria d’elles autogestionades per artistes, donant l’oportunitat a aquestes de no quedar fora d’un sector moltes vegades massa tancat i de difícil accés a plataformes més joves.
YOUNG GALLERY WEEKEND és on habiten la creativitat, les idees fresques, les ments obertes i curioses i amb ganes de noves propostes (…).

En aquesta fira alternativa hi participen ART PHOTO BCN, El Catascopio, Espronceda Center for ART & CULTURE, Escalera de Incendios, La Plataforma, Sardinuka i Oslo Graphic Barceloneta.

Podeu veure totes les activitats que s’han organitzat per a l’ocasió. Destaquem la ruta de galeries  YOUNG GALLERIES ROUTE que passarà per totes les galeries i on cada plataforma explicarà de primera mà el seu projecte i la seva exposició i s’oferiran diverses activitats. La visita és gratuïta però us heu de  registrar  prèviament. També us animem a assistir al dinar SHOWCOOKING de la Cocina Palpita a La Plataforma, podeu reservar un cobert aquí.

A Oslo Graphic Barceloneta ens agraden les idees noves, valentes, arriscades i trencadores. És per això que vam decidir participar d’aquesta interessant proposta.

ABOUT:BLANK, de la idea a l’edició

D’on neix un còmic o un llibre d’artista? Quin n’és l’origen a la ment de l’autor?
L’exposició que hem preparat per aquesta ocasió se centra en la gràfica i amb la seva relació amb l’edició de llibres il·lustrats, de llibres d’artista i d’obra gràfica; mostrant el procés de creació i l’evolució dels conceptes fins a arribar al resultat final. Explorar la idea de llibre i de l’edició gràfica i anar més enllà.

La inauguració serà el dijous dia 1 a les 19 h i comptarà amb la col·laboració d’Estrella Damm, que aquest cop ens portarà l’exclusiva cervesa Inedit.

Durant el YGW la visita a Oslo Graphic està programada el dissabte dia 2 a les 16:30 h, i com que és l’hora del cafè, ens anirà molt bé la col·laboració de illy que ens permetrà convidar a tots els visitants a un deliciós i recent fet cafetó.
Durant la visita farem una petita demostració de serigrafia pels més curiosos.

I recordeu que el dissabte estarem també tot el dia oberts, de 11 a 22 h, i el diumenge de 12,30 a 19 h.

Les galeries participants hem muntat aquest esdeveniment amb moltes ganes d’oferir noves i trencadores propostes, esperem que ens vingueu a veure i que us agradin força!

A.B-OGB-09.2015 (1)