ACTUALITAT OSLO

Finlandeses en residència a la Barceloneta

Estem molt contents de rebre un any més a Oslo Graphic Barceloneta la visita de dues estudiants de l’escola d’art Pekka Halosen Akatemia (Tuusula, Finlàndia), Leena Saarinen i Tuuli Ojala, per realitzar una residència artística al nostre taller.

La Leena i la Tuuli van arribar a principis de novembre i des d’aleshores han estat treballant intensament en el desenvolupament d’un projecte de creació cadascuna. Tot i el breu recorregut que la Leena i la Tuuli han tingut amb les arts visuals, ja que son alumnes de segon any, el seu compromís i la seva motivació les ha dut a progressar molt ràpidament i explorar amb molta frescor les possibilitats que les tècniques de la serigrafia i de la monotípia els podien oferir. Un procés de treball molt intens en el que han estat tutoritzades per la Mariya Alipieva i la Núria Guerra.

Hem quedat tant satisfets amb els resultats obtinguts, que el proper divendres 2 de desembre a les 19h inaugurarem l’exposició en la que es podran veure els seus projectes.

Des de l’any 2014 que, mitjançant l’artista gràfica i professora Irma Tonteri, vam establir un acord amb la Pekka Halosen Akatemia i des d’aleshores, estudiants d’aquesta escola d’art han vingut regularment per poder utilitzar les nostres infraestructures i aprendre com treballem i gestionem aquest espai.

No us perdeu l’oportunitat per veure les seves creacions aquest proper divendres, valdrà molt la pena!

 

//ENGLISH//

Finns in residency in la Barceloneta

This year again, we are happy to welcome at Oslo Graphic Barceloneta, as part of our Art Residency program, two students, Leena Saarinen and Tuuli Ojala, from the Pekka Halosen Akatemia Art School (Tuusula, Finland).

Leena and Tuuli arrived at the beginning of November and have been developing a personal project since then. Despite their short experience in Visual Art as second year students, Leena and Tuuli have shown great commitment and motivation. They have progressed quickly and explored the different possibilities that silkscreen and monotype techniques can offer. An intense work process in which they have been tutored by Mariya Alipieva and Núria Guerra.

We will be proud to share the result of their hard work through an exhibition on this Friday 2nd of December at 7pm.

In 2014, we established a Residency agreement with Irma Tonteri, visual artist and teacher at Pekka Halosen Akatemia. Since then, students have come regularly to use our infrastructure to learn from our work and to observe how we manage the space.

Do not miss the opportunity to discover their creations this Friday, it’s worth it!

leena_obra tuuli_obra