ACTUALITAT OSLO

Fins aviat!!

Erem 4. Vam començar amb una idea i un local per reformar, ens vam convertir en paletes durant uns mesos… Per sort vam rebre molta ajuda! Al final, les obres acabades, vam presentar l’espai, encara buit, amb un bon fiestón: La primera de moltes festes “Per amor a l’ART”, va ser molt èpica.

compo_fiesta_oslo

Avui, sis anys després, tanquem les portes del local i li diem adéu al projecte Oslo Graphic Barceloneta, amb aquella tristor agredolça dels comiats que saps que s’han de dur a terme, i amb un equipatge ben carregat de tot el que hi hem aprés.
Sis anys donen per a molt!! Es fa impossible relatar tot el que ha passat allà, el local es va anar omplint, de maquinària, taules, vitrines, insoladores, eines, tòrculs, ordinadors, impresores, obra gràfica, calaixeres, carpetes, papers, tintes, material…
un_taller_bonic
I de gent, moltíssima gent!! companys i companyes que han anat arribant, i també marxant, cadascú deixant la seva empremta.
I les exposicions, quantes! quin gust donar la opció de presentar en un espai alternatiu la seva obra a tantes i tants artistes.
I els i les alumnes, tots els tallers que s’hi han fet, de diverses tècniques, que han apropat les arts gràfiques a més i més gent, i que ens han anat ensenyant tant també a nosaltres.
I les experiències de companyonia, de treballar en equip, hores i hores de compartir, coneixements i tècniques, amistats inesperades; dinars, sopars, berenetes, cafès, infusions i cerveses, moltes cerveses….
fent_feina
Moments que quedaran gravats per sempre més en la nostra esència.
Oslo Graphic acaba aquí la seva aventura, però un final no és res més que l’inici de moltes altres noves aventures; esperem haver deixat una estampa digna de recordar en aquest petit poblat a dintre de la ciutat, la Barceloneta, que nosaltres portarem sempre més al nostre cor. Salut, amor, art i tinta per a tohtom!
ple_de_gent

Aquesta Entrada té 0 Comments

Deixa un comentari