PRESENTACIÓ

OSLO GRAPHIC BARCELONETA

Quan vam decidir començar aquesta aventura, volíem crear un espai multi-disciplinar enfocat totalment a les Arts Gràfiques. Som un grup d’artistes i dissenyadors que compartim un espai que anem equipant dia a dia, per treballar i per impulsar projectes que tinguin a veure amb l’art, la gràfica, l’edició i les tècniques d’estampació manual.

ESTUDI D’ARTS GRÀFIQUES

El nostre taller compta amb la infraestructura necessària per desenvolupar projectes d’estampació: gravat calcogràfic (punta seca, aiguatinta, aiguafort, fotogravat), serigrafia i litografia. També disposem d’espai i taules  d’estudi per a grafistes i il·lustradors.

ESPAI OBERT A LA CREATIVITAT

Més enllà de la pròpia creació, volem que Oslo Graphic Barceloneta sigui un espai obert a altres artistes i dissenyadors, on l’intercanvi d’experiències creatives afavoreixi l’aparició de nous projectes. Disposem d’un espai polivalent on s’hi poden fer seminaris, exposicions, xerrades, presentacions i tot tipus d’esdeveniments culturals; també oferim el nostre taller a persones que vulguin treballar-hi de forma esporàdica i organitzem workshops de serigrafia periodicament.

BOTIGA-GALERIA

Com amants de l’art, ens agrada anar organitzant exposicions eventualment al nostre espai galeria. També hi tenim una sel·lecció d’obra gràfica dels nostres coworkers i d’artistes col·laboradors.

ART, DISSENY I AUTOGESTIÓ

Com a creadors, ens interessa la recerca de la originalitat, l’experimentació i els processos creatius en si mateixos. També estem implicats amb la realitat social i econòmica actual, per aquest motiu optem per l’autogestió i per models de producció i de consum alternatius.

OSLO BARCELONA

Oslo Graphic Barceloneta forma part de l’associació cultural Oslo Barcelona, amb la seu mare al barri de Gràcia (Torrent de l’Olla 164, www.oslobarcelona.com). Apostem decididament per la cultura del handmade i de l’autoproducció amb l’objectiu de potenciar als petits creadors en front de les grans marques, apropant-los al públic final de forma directa.

 

Oslo Graphic espais