ACTUALITAT OSLO

Primer Sant Jordi, tot un èxit!

Estrés, nervis, trastos, cansament i emoció, així començava el nostre primer dia del llibre al carrer.

Un cop la parada va estar muntada, va seguir una llarga i increïble  jornada on vam gaudir del contacte directe amb l’art, el públic, els autors i, sobretot, els llibres.

Estem molt contentes de com va quedar la nostra parada, el material que havíem escollit amb molta cura transportava als visitants cap a un curiós viatge a través de la gràfica; començant pels llibres d’il·lustració, seguint pels de fotografia artística, i acabant amb una meravellosa selecció de llibres d’artista que deixava ben bocabadat a més d’un. Les històries que s’amagaven dintre dels nostres quatre metres quadrats no deixaven indiferent a ningú.

Per la nostra part, l’experiència va estar plena de coses positives, tot i el cansament n’hem quedat ben satisfetes. Esperem poder repetir-ho l’any que ve!

Volem agraïr a tots els autors que ens van confiar el seu material, especialment a Elisa Munsó i Candela Torres que van venir a signar els seus llibres, i al gran Enric Montes que ens va acompanyar durant quasi tot el dia i va ser d’una ajuda inestimable. I, per suposat, a tots els que ens vau venir a veure!

MOLTES GRÀCIES!!

Us deixem amb algunes fotografies de la diada de Sant Jordi i tornem a casa amb una pila de material nou que podreu veure i fullejar a partir d’ara a la nostra botiga-galeria, a la Barceloneta.

DSCF3118_w

DSCF3163_w

DSCF3128_w

Els llibres il·lustrats de Sònia Pulido, Ana Yael i Candela Torres i els quadernets fets a mà d’Ojo al precinto

DSCF3157_w

Israel Ariño i Enric Montes, poetes de la fotografia

DSCF3122_w

Llibres d’artista de Mariya Alipieva, petites i grans joies

DSCF3125_w

Els tàctils llibres Homenatge de Núria Guerra

DSCF3146_w

Serigrafies i prints de Mikel Jaso, ainaplaplanas i Elisa Munsó

DSCF3107_w