ACTUALITAT OSLO

Vine a refrescar-te als tallers oberts

Ets artista gràfic i no tens un espai on poder estampar? vols fer una edició i el menjador de casa se’t fa petit? Estàs fart d’insolar al balcò i d’haver de recuperar les pantalles a la banyera? S’han acabat les classes i trobes a faltar el taller de la Facultat? Tens tot de planxes o imatges preparades però no n’has pogut fer mai cap edició?

Benvolguts artistes gràfics de la zona de mar, aquest estiu esteu d’enhorabona, doncs per fi posem en marxa els tallers oberts a Oslo Graphic Barceloneta!

Amb un sistema de tarifes que s’adaptarà a les teves necessitats segons el temps que et faci falta, aquí trobaràs el lloc ideal per estampar tot allò que portes tant de temps desitjant plasmar sobre paper o sobre tela.

Podràs disposar d’un taller ampli i ben equipat on no som amants de les aglomeracions, amb places limitades per tal de no saturar el taller i amb l’assistència d’especialistes en arts gràfiques que t’ajudaran si et sorgeix algun problema; i a més, amb el mar ben a la vora, per anar-te a refrescar un cop acabada la feina.

El taller està equipat amb una Karcher i una gran pica per revelar i recuperar pantalles, insoladora i forn d’assecat, tòrcul per als gravadors, taules d’estampació i suficient espai per a tothom, i, el més important: molta energia creativa!

Si t’interessa, fes un cop d’ull a les nostres tarifes i posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça oslographicbarceloneta@gmail.com.

taller obert

tallers_oberts_cat

tallers_oberts_esp

tallers_oberts_eng